NU SKULLE DET VÆRE! | Hverdagsguf
NU SKULLE DET VÆRE!

NU SKULLE DET VÆRE!

hjemme-hos-mathias_hverdagsguf6

I forlængelse af min instagramprofil, har jeg efter langt tids overvejelse valgt at tage skridtet – nemlig at oprette en blog! Det er ikke en verden jeg har nogen særlig kendskab indenfor, men noget jeg er enormt inspireret af. Derfor vil jeg gerne give mine følgere og dem som har lyst, mit bud på boliginspiration igennem den her blog.

Til en start skal jeg lige lære det her værktøj at kende, så I må lige bære over med mig, hvis I synes jeg leger lidt for meget – forhåbentlig kommer det op og kører på et tidspunkt 😉

artikel-iboligen-hjemme-hos-mathias_hverdagsguf4For at skyde hul på mit bud på inspiration, så får I et link til en boligreportage af mit eget hjem. Der er godt med billeder, og så giver jeg mine 5 bedste indretningstips!

Klik her for at se reportagen.

//Mathias

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU SKULLE DET VÆRE!