2017 må være mit år – Hverdagsguf
Gulvdilemma - hvad skal vi vælge?

2017 må være mit år

Nogle gange går tingene bare lige lidt bedre end normalt, og det er tilfældet for mig i år. Sådan føler jeg det i hvert fald! Der er allerede sket sindssygt mange vanvittigt spændende ting for mig, og jeg kan kun se frem til at det fortsætter (måske). Derfor er det her indlæg nok lidt prale-agtigt, men man må sgu også gerne prale, når tingene bare flasker sig 😉

 1. Nyt job: Jeg startede året ud med at få et nyt job, på en af de bedst tænkelige arbejdspladser jeg kan komme i tanke om – nemlig Roomstore. Nok er det kun et fritidsjob ved siden af mit studie, men det har allerede givet mig enormt meget. Jeg får lov til at hjælpe med indretningen af butikken, jeg hjælper kunder med indretningstips og jeg får en kæmpe viden indenfor de mærker vi fører. Det er lige mig!
 2. Premiumblog: I løbet af foråret skrev jeg kontrakt med Bloggers Delight, som betyder at min blog er blevet premium i deres netværk. I forvejen var jeg med i netværket, men at være premium gør det hele lidt sjovere. Jeg vil nemlig fremover blive sat op med spændende firmaer, hvor jeg kan komme til at lave opgaver såsom styling, giveaways og kommercielt arbejde. Jeg kan altså begynde at tjene penge på det jeg hele tiden har lavet “for sjovt” i forbindelse med Hverdagsguf – what’s not to like?
 3. Køb af lejlighed: Jeg havde aldrig nogensinde troet, at jeg i en alder af 23, skulle købe en lejlighed. Det er jo for sindssygt! Det er stadig ikke helt gået op for mig, at vi har skrevet under på det hele. Måske det kommer, når vi skal igang med at renovere stort set alt d. 1/6. Jeg kan snart ikke vente længere!
 4. Nybyggerne: Som en lidt spontan og så alligevel totalt velovervejet beslutning, så har jeg meldt mig og min kæreste til Nybyggerne 2017. Da jeg havde set finalen, efter at have fulgt med fra første afsnit, tænkte jeg: “Nu melder jeg os til, og så må vi se hvad der sker!”. Om vi kommer med, det har jeg ingen ide om, men jeg håber det! Det kunne være en kæmpe stor drøm, at få lov til at bygge sit helt eget hus.
 5. Rejse: Jeg skal for første gang i mange år, uden for landets grænser. Min kæreste og jeg skal nemlig til Paris til sommer, og det bliver så godt. Og som om det ikke var nok, så skal vi sidst på sommeren til Sydfrankrig med mine svigerforældre, hvor solen rigtig skal stege os godt igennem. Yes!

Så 2017 har virkelig været god ved mig indtil videre, og fortsætter – med nogle ting, mere sikre end andre 😉

img_1973Foto: Søren Staun

4 kommentarer

 • Skønt billede der blev taget af dig….og ærgerligt jeg ikke nåede at få talt med dig ude hos Ilva. Men det blev lidt hektisk ;-)…
  Sikke en masse skønne projekter du har gang i.
  Vh Lene / Peekaboo design

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød – tak! Ja, det var lidt ærgeligt, men der foregik så mange ting hele tiden. Mon ikke vi støder ind i hinanden til et andet arrangement engang? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal være nogens år, og hvor er det fint, at det er dit år:)

  Det eneste forbehold jeg har, er at jeg har en stående aftale med min mand gennem snart 3 årtier om, at tv-udsendelser og offentlig optræden sammen er forbudt område. Jeg har hørt meget frygtelige historier om uvenskaber på den baggrund, men hey, hvis din kæreste er af rette støbning, så går det nok også.

  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Liselotte 🙂

   Det forstår jeg godt – jeg tror også det bliver en udfordring, hvis det bliver til noget. Men den tager vi glædeligt imod 🙂 Tror bestemt det vil styrke vores forhold!

   God weekend til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Gulvdilemma - hvad skal vi vælge?