VIND 3000KR TIL MOODINGS

MY THREE FAVORITE DESIGNSHOPS

I København er der bunkevis af designbutikker, men det kan altså hurtigt blive svært at nå dem alle sammen, hvis ikke man har oceaner af tid. Jeg har derfor samlet mine tre bud på butikker, som er et must at nå, når man er i København.

STILLEBENjournal_2

Photo: Stilleben

Stilleben har for nyligt åbnet hvad de kalder et “mini-varehus”, og jeg må sige at de har fået lavet noget, som jeg ikke har set før. Det er en butik med så meget kant, og der er så mange finurlige ting, som er nøje udvalgt. Det er virkelig en inspirerende butik at gå rundt i, og så er der bare super hyggelig stemning – lige ved Nørreport.

 ILLUMS BOLIGHUSgetimage-ashx

Photo: Illums Bolighus

Når fødselsdag og jul nærmer sig, og man skal sende ønskelister ud, så skal jeg altid “lige” ind i Illums Bolighus for at kigge, røre, sidde, dufte osv. De har nemlig alt fra stort til småt, og hvis man havde pengene til det, så kunne man købe alle de ting et hjem har brug for. Alle de lækre sager er fordelt på 4 etager, så jeg garanterer at man hurtigt kan få nogle timer til at gå derinde.

ROOMSTORE11244722_10153673479685549_8719903492489892890_o

Photo: Roomstore

Sidst på listen er Roomstore at finde, og hvor jeg faktisk har været så heldig at få arbejde. Den ligger et stenkast fra Vesterport, og indenfor finder man nogle af de lækreste mærker. Der er mange lamper og møbler, og det hele stråler lidt af noget ekslusivt – men wow, jeg kunne flytte ind når som helst!

Hvis du kender nogen designshops i København, eller andre steder som er et besøg værd, så smid gerne en kommentar – jeg elsker, at høre fra jer! 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND 3000KR TIL MOODINGS