MY THREE FAVORITE DESIGNSHOPS

WHITE WALLS OR NOT?

fullsizeoutput_15b7

Tilbage i efteråret malede jeg køkkenet, og det er en af de bedste beslutninger jeg har taget (sammen med den grønne væg). Det gav en totalt ny opfattelse af, hvordan rummet fungerede. Før var alle flader bare hvide og det flød lidt ud i en stor pærevælling, så det her har klart givet noget mere dybde og “drama” til køkkenet.

Men kan man så ikke sige, at det hele bare er blevet lidt sort i hvidt? Nej! Farven er nemlig knækket, hvis man kan sige det, for den er nemlig mere lidt brunlig, når lyset falder rigtigt. Og skulle man frygte for brune vægge, så lad dig ikke skramme af den her – den er nemlig vildt lækker, eftersom den ikke bare er grå.

Farven er fra Sadolin og hedder Smoked Oak, som er en del af deres efterårsfarver 2016. Koden er F1.03.27, hvis du skulle have lyst til selv at svinge malerpenslen!fullsizeoutput_15b8

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY THREE FAVORITE DESIGNSHOPS