WHITE WALLS OR NOT?

GREEN JUNGLE FEELING

img_6647

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er en kæmpe plantenørd. Typisk falder jeg for planter som er grønne, uden blomster, og er forholdsvist karakteristiske i udtrykket. Specielt de to nye planter jeg købte i weekenden i IKEA, er nogle jeg har hungret længe efter.

Det er kokospalmen (Cocos Nucifera) som ikke minder om nogen andre planter. Det er dog lidt et træls klima for den her i Danmark, men med en rimelig temperatur, en masse sol og fugtig jord skulle den kunne klare det.

Næste skud på stammen er Philodendron Xanadu, som er den nederste i højre hjørne. Den har voldsomt mange langstilkede blade, og bliver kun flere med tiden. Samtidig med at den vokser, skulle den også gerne kunne opstammes som på billedet her. Det er noget jeg glæder mig til!

For en god ordens skyld, kan du se navnene på planterne nedenunder, så du selv kan komme på plantejagt 😉 De er forresten alle sammen købt i IKEA, men kan selvfølgelig være udsolgt alt efter årstid mm.

Og en sidste ting: hvis du ligesom mig er faldet pladask for de to midterste potter, så er de fra skagerak og kan findes her.

skaermbillede-2017-02-27-14-53-10

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE WALLS OR NOT?