IS THAT A CHAIR??? | Hverdagsguf
THE 2017 PLANT

IS THAT A CHAIR???

Første gang jeg så denne stol tænkte jeg, om det virkelig var en rigtig stol? Og i så fald om man sad godt på den? Udtrykket i den fangede min opmærksom på et split sekund, og jeg måtte bare eje den. Stol eller ej, god komfort eller ej. Er der mon andre end mig der har det sådan?

Stolen som er fra Menu og hedder Afteroom Chair 3. Den koster en smule, så man skal måske lige spare sammen i nogle måneder, hvis man er en fattig studerende som mig 😉 Den koster 1.995kr, så det er ikke den dyreste, i forhold til hvad man kan få fat i af lækre stole.

En anbefaling hermed sendt afsted fra mig – og hvis det ikke står så klart, så sidder man faktisk ret godt i den ikke så stolede stol!img_6848img_6866fullsizeoutput_1615

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE 2017 PLANT