7 DU IKKE VIDSTE OM MIG

SHAPE YOUR OWN SPEAKER

Når lyd og design går hånd i hånd, så tænker jeg lyn hurtigt på et af mine favoritbrands. Nemlig Bang & Olufsen. Forleden løftede de sløret for deres nyeste tiltag, hvor man kan sammensætte nærmest en hel væg af højtalere. Det er rigtigt noget for dem, som ikke er så vilde med almindelige højtalere som skiller sig lidt ud. Ikke at dem her ikke skiller sig ud, men de blender bare ind i indretningen på en helt anden måde. Jeg kunne lige forestille mig et klase i grøn på min grønne væg. Om ikke andet, så er det et stort ønske at kunne fylde vores hjem engang med B&O’s innovative design og lyd. embargo-milan-beosound-shape-bang-olufsen-design-speakers_dezeen_2364_col_6 intro-img-02 intro-img-03

Fotos: Bang & Olufsen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 DU IKKE VIDSTE OM MIG