Forvandl dit køkken billigt med maling

Wishlist #1

skaermbillede-2017-04-23-21-23-04

Indlægget indeholder reklame links.

Kender du det, at man nærmer sig sin fødselsdag og man bare aldrig kan huske hvad man ønsker sig? Sådan har jeg det lige nu. Jeg har fødselsdag om en uge, og jeg synes det er vanvittigt svært at skyde en masse ønsker lige ud fra hoften. Derfor vil jeg en gang imellem – når tiden er til det – finde nogen ønsker og dele dem med jer. Både for min egen skyld, men også hvis situationen skulle opstå for dig 😉

Lampe (HER) Sivkurv (HER) Vasketøjskurv (HER) Lysestage (HER) Lænestol (HER)

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forvandl dit køkken billigt med maling