Hemmeligheden bag indretning

UDSALG PÅ DET LÆKRESTE DESIGN

Indlægget indeholder reklame.

Når jeg hører ordet udsalg, eller ser et prangende gult tilbudsskilt, så skal jeg altid lige kigge. Jeg er nemlig en kæmpe tilbudsjæger, og jeg elsker at gøre et godt kup. Hvis du kan nikke genkendende til det, så tag et kig forbi Moodings og JustSpotted, hvor du lige nu kan få 25% på alle varer*. Du skal bare bruge koden HVERDAGSGUF25, når du skal betale.

Du kan benytte tilbuddet fra idag til og med onsdag d. 3/5, så skynd dig! Jeg garanterer der er noget for hver en smag. Se bare nogle af de lækre ting jeg har fundet frem fra deres sortiment 😉

*Gælder ikke Oliver Furniterer og GUBI.

Stol / Plantekasse / Salt- og peberkværnKøkkenrulleholderKøbenhavn-plakatSvømme-plakatDanmark-plakat

skaermbillede-2017-04-26-16-36-49

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hemmeligheden bag indretning