Når lyd og design klinger | Hverdagsguf
Mit bedste plantetip

Når lyd og design klinger

fullsizeoutput_1675

Der går nok nogen rundt derude, som har en masse fordomme om store og bombastiske højtalere. Det kan jeg også godt forstå, for hvor kan sådan et ordentligt skrummel, godt nok være grimt og fylde meget, selvom de spiller som en drøm, men fortvivl ikke!

Jeg er blevet lidt af en nørd, hvad angår lyd og jeg vil aldrig gå på kompromis. Det startede da jeg købte min første højtaler, som var sådan en sort boks, hvor man bare skulle sætte sin telefon i – det var satme smart! Siden hen blev højtalerne lavet trådløse, og jeg skulle selvfølgelig have fingrene i en. Jeg købte en Libratone Live, som jeg blev sindssygt glad for. Den spillede altså ret godt.

Jeg har dog altid haft en kærlighed til B&O, som jeg har udtrykt før – så for et års tid siden, investerede jeg i en Beoplay A6. Det er den som er på billedet (hvis der skulle være nogen tvivl), og jeg er VILD med designet på den. Den passer ind alle steder som jeg har haft placeret den i lejligheden, så det må siges at være en virkelig alsidig højtaler. Og så er lydkvaliteten i top! En ting jeg ikke kommer til at fortryde, at have brugt penge på.

Husk at du kan følge med på bloglovin, instagram og facebook, hvor der er meget mere indretning!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit bedste plantetip