Kunsten i at indrette en vindueskarm | Hverdagsguf
Guide: køb dine planter her

Kunsten i at indrette en vindueskarm

fullsizeoutput_165e Vindueskarmen er noget som virkelig kan være svært at indrette, men med nogle få tips, kan det blive meget nemmere. Det er nogle tips, som jeg altid prøver at huske på, når jeg rykker rundt – hvilket er tit, skal jeg hilse at sige!

Først og fremmest forsøger jeg at arbejde med forskellige højder. Det kan gøres ved at ligge en lille bunke af bøger eller magasiner,  hvor der man sætter noget ovenpå. En høj genstand kan også bruges. Her bruger jeg tit nogle af mine planter, som samtidig er med til at bryde det lidt stramme udtryk op.

Jeg blander gerne forskellige slags ting, såsom lysestager, vaser og små nipsting, som er med til at give personlighed. En lampe kan også være med til at give en god effekt til vindueskarmen, og på nederste billede har jeg brugt lampen herfra.

Prøv også at arbejd med forskellige dybder, så det hele ikke står på én lang linje – det bliver hurtigt, ret kunstigt at se på, hvilket netop er den svære del!

Final touch, så find én genstand som har en wauweffekt. Noget som fanger blikket! Jeg har på det øverste billede brugt en vase fra Kähler med et organisk udtryk, som jeg selv synes er ret vild. Derudover er lampen på nederste billede, en af mine favoritting for tiden.

Jeg håber du kan bruge nogle af mine tips, til hvordan en vindueskarm bør indrettes. Du ved garanteret hvor svært det kan være!

Husk at du kan følge med på bloglovin, instagram og facebook, hvor der er meget mere indretning!

2017_04_03_ane_mathias0109_1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: køb dine planter her