Wishlist #2 - IKEA cravings

Endelig går vi igang!

Siden vi underskrev papirerne på vores nye lejlighed, er tiden både gået ekstremt hurtigt, men også vanvittig langsomt. Det virker lidt underligt, for når man venter på noget nyt og spændende, plejer tiden nærmest at være stillestående. Men der har været så mange ting at se til, når man køber lejlighed og skal renovere, så tiden har overhovedet ikke været gået i stå! Og imorgen får vi nøglerne klokken 12, og det kribler for sindssygt i fingrene for at få fat i dem. NU kan jeg altså ikke vente længere!

Faktisk går vi så småt igang allerede imorgen med at rykke nærmest alt ned. Det gamle køkken skal væk, gammelt tapet skal af væggene, en dør mellem stue og soveværelse skal dækkes (hvem tænker, at sådan en dør er smart i så lille en lejlighed? 51kvm…) og mange andre ting. Haven skal også have en kærlig hånd eller 10, for der er uden at lyve, ukrudt over alt – der hvor der skulle være græs, er der ukrudt. Men jeg glæder mig som et lille barn glæder sig til juleaften.

Følg med på min instagram imorgen, hvor jeg har tænkt mig at vise jer rundt i lejligheden på min story 😉

img_6895

   

2 kommentarer

  • Min tanke er, at den dør, åbnet op, vil give noget gennemstrømning af lys og luft i en lille lejlighed.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fin tanke, men der kommer et stort klædeskab på den ene side 🙁 Vi har også overvejet at lave hylder i karmen, men er blevet enige om, at det vil give flest indretningsmuligheder, at usynliggøre den 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishlist #2 - IKEA cravings