3 bud på et stilsikkert TV | Hverdagsguf
Wishlist #3 - ting til den nye lejlighed

3 bud på et stilsikkert TV

For tiden går jeg og tænker på mange nye løsninger efter vi er flyttet. En af dem indebærer et nyt TV. Jeg er nemlig faldet over nogle vanvittigt pæne fjernsyn, som efter min mening, fortjener den centrale plads, som et TV har. Jeg har før talt om indretning med et TV, men det kan virkelig være svært. Så vil man være sikker, kan man med fordel investere lidt flere penge, og få noget man gider kigge på hver dag.

Beovision Horizon

Bang & Olufsen er bagmændene bag dette TV. Spørger du mig, er det et af de pæneste af slagsen jeg før har set. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg kæmpe fan af Bang & Olufsen, men hånden på hjertet så er det her virkelig et lækkert TV. Et som meget gerne måtte (læs: skal) rykke ind hos mig!

Priser fra 23.495DKK
Beovision Horizon
Billede fra Bang & Olufsen

The Frame

Samsung har formået at lave et TV, som laver sig om til et stykke kunst, når det ikke er tændt. Hvor smart er det lige? Jeg synes det er genialt. Jeg har ikke set det i virkeligheden, men ud fra de billeder jeg har set af det, er det et TV i en klasse for sig. Det ville have passet perfekt til billedvæggen i den gamle lejlighed!

Priser fra 18.000DKKThe Frame Samsung
Billede fra Samsung

Samsung Serif

Det sidste af mine tre bud er den her fætter. Et TV man bør opleve i virkeligheden, da det er også har et ret cool design. Ideen om at det skal være så flat som muligt, har man lagt lidt på hylden igen, og tænkt hvordan det kunne gøres nyt igen. Det fås også med ben, så man kan undgå tv-møbel, hvilket jeg er ret fan af!

Priser fra 7.999DKKSamsung SerifBillede fra Samsung

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishlist #3 - ting til den nye lejlighed