• Lou Notes
  • Hverdagsguf
  • Happy Mountain
  • Chicken and stilettos
  • Bygge Madsen
  • ···
Sneak peaks fra vores Kvik køkken

HP Sprocket – miniprinter i lommestørrelse

Indlægget er sponsoreret.

Hen over sommeren har jeg testet en af de fedeste gadgets – HP Sprocket. Det er en lille printer, som printer små billeder på ingen tid. Lidt ligesom i gamle dage, hvor polaroid kameraet også printede billeder med det samme. Nu kan du bare koble den sammen med din telefon.

Jeg har her printet et billede af stuen i den gamle lejlighed, hvor jeg ville prøve at holde den grønne farve op nogle forskellige steder. Jeg har nemlig en lille rest tilbage, som jeg godt vil male et sted. Farven var nemlig vildt flot! Jeg har lidt overvejet at male hoveddøren – er det en god ide?HP Sprocket

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peaks fra vores Kvik køkken