• Lou Notes
  • Hverdagsguf
  • Happy Mountain
  • Chicken and stilettos
  • Bygge Madsen
  • ···
Spar 25% på alt* design

5 flotte sofaer på budget

For tiden går jeg og drømmer om, at skifte vores nuværende sofa ud med en ny. Det kan dog være en dyr fornøjelse, men sofaen behøves altså overhovedet ikke være dyr, for at den stadig ser godt ud. Jeg har fundet mine favoritter frem, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Og havde jeg et stort palæ, skulle jeg nok have en af hver, men i den her omgang må jeg nøjes en enkelt.

VALLENTUNA sofaVALLENTUNA, modulsofa fra IKEA – fx. 2 pers. til 4.298,-

SÖDERHAMN sofaSÖDERHAMN, modulsofa fra IKEA – fx. 3 pers. sofa til 3.099,-Julia sofa Julia, sofa fra Ilva – pris 12.999,- (© iboligen.dk)Bold sofa Bold, sofa fra Ilva – pris 7.999,-VIMLE sofa VIMLE, modulsofa fra IKEA – fx 2 pers. sofa 3.399,-

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 25% på alt* design