Store grønne plantefavoritter

Sådan gør du din lysestage ren

Rengøring af din lysestage

Kubus lysestager kan være en brag kamp at gøre rent, og man kan hurtigt ende ud med grimme ridser og mærker, hvis man ikke gør det rigtigt. Af egen erfaring kan man også ende ud med et stoppet afløb, hvis man prøver med kogende vand, hvilket jeg på det kraftigste fraråder! Der findes dog et ret effektivt og simpelt trick, for at få dem så gode som nye igen, hvis stearinen er løbet udover hele stagen.

Du skal tænde ovnen på 75 grader, og lægge et stykke bagepapir. Stil din lysestage i ovnen med bunden i vejret, sådan at stearinen kan løbe af. Bagepapiret fanger stearinen, så det ikke løber ud i ovnen. Efter 20 min tager du den varme stage forsigtigt ud, og tørre den af med tilstrækkeligt køkkenrulle – og wupti! Din lysestage er fri for stearin og så god som ny 😉

Kubus rengøring lysestage

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store grønne plantefavoritter