3 mænd med styr på indretningen – Hverdagsguf
DIY: Et genialt IKEA-hack af IVAR

3 mænd med styr på indretningen

Som mand bliver jeg ofte mødt af en undren over, hvorfor jeg går op i indretning. Det er som om, at det normalt er en kvindes post. Trods profiler med kvindlige roller er i stort overtal, når det kommer til indretning, så vil jeg slå et slag for de mandlige talenter. For de findes i den grad også, og fortjener mindst lige så meget credit!

@danskmode

Bag profilen finder du Michael, som er utrolig skarp til farvesammensætninger. Hvem tør at sætte en karrygul stol op mod en blå væg, mixet med en anden rød stol og grønne planter? Jeg er selv mere afdæmpet, men jeg misunder den evne, som Michael besidder! For der er ingen tvivl om, at det fungerer udover det sædvanlige. Og så har han i øvrigt styr på sine designsfavoritter – specielt lamper 😉

 

@alekmodin

En blanding af nyt og gammelt, går op i en højere enhed hos instagrammeren Alek. Specielt køkkenet der er udført i lyst træ, er i mine øjne vildt modigt – men det fungerer. Jeg elsker når et køkken ikke bare er standard i hvid højglans. Så skal man altså være kreativ for at få det personliggjort. Her er skridtet så bare taget videre til hele køkkenets udseende. Er du til gennemtænkte sammensætninger, er Alek i den grad en god og anderledes inspiration!

 

@christianengholm

Jeg har længe fulgt med i Christians maskuline og industrielle univers. Der er mange utroligt fede (og gennemtænkte) løsninger. En cykel på væggen, et stort vinduesparti mit i lejligheden, hvide gulve… Der er massere at tage af! Man kunne næsten blive i tvivl om lejligheden ligger i København eller New York, med den vibe der er skabt.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DIY: Et genialt IKEA-hack af IVAR