5 IDEER TIL KØKKENLAMPER – Hverdagsguf
NU SKULLE DET VÆRE!

5 IDEER TIL KØKKENLAMPER

skaermbillede-2016-11-03-08-55-48

/1. /2. /3. /4. /5.

Jeg er gået lidt inspirationsamok i køkkenlamper, og jeg har virkelig måttet begrænse mig, for at udvælge de bedste! Her er de, og jeg synes virkelig alle sammen er fede på deres helt egen måde. De er ret forskellige, men der er noget ved dem der bare siger ‘Hot’.

Eftersom vores køkken er et smalt et af slagsen, så kan det ikke være nogle lamper, som fylder meget i omkreds, men de skal derimod fylde på den lange led. Hvis det skal være nummer 1 eller 2, så skulle der efter min mening hænge to af slagsen, da jeg tror det vil blive lidt for bart ellers.

Lamperne er lidt for dyre til mit studiebudget, så jeg må imidlertidig drømme mig til de alt for smukke lamper!

//Mathias

2 kommentarer

 • meldgaard-89@hotmail.com

  Vi har lige præcis de samme drømmelamper! 😳 Vidste du at man kan få nummer 5 i irret kobber (altså sådan helt grønlig) – den er så smuk!
  Nr. 4 vil være fantastisk at hænge over en trappe (eller i en hall, hvis man er så heldig at have sådan en). Og de andre er bare så fede – elsker at de hænger i stativer ned fra loftet 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har godt set nr. 5 i de forskellige farver, og det er nok den fedeste af dem alle (hvis man blev tvunget til at vælge!). Men ja, du har ret, alle er så vanvittigt flotte!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

NU SKULLE DET VÆRE!