A FEMALE MOVED IN – Hverdagsguf
A HOME OF DANISH CLASSICS

A FEMALE MOVED IN

Jeg indrømmer det gerne – jeg har en stor svaghed for flotte plakater!  Jeg tror det er fordi, at man kan bytte rundt på dem som man har lyst, få dem i alle mulige afskygninger af former og farver, og så koster de heldigvis ikke en hel månedsløn.  Den seneste til min efterhånden store samling, er fra en super dygtig kunstner, som fangede min opmærksomhed ved første øjekast. Hun hedder Mette Handberg og laver nogen af de fedeste plakater jeg længe har set. Dog har jeg alligevel valgt, at det var hende her som skulle med hjem:

2017_04_03_ane_mathias0053

Udtrykket er minimalistisk, samtidig med at der sker virkelig meget på billedet. Det vilde bliver dog holdt lidt igen, i og med, at det er tegnet med en enkelt streg – deraf navnet, som er One Line Female. Den passer umådeligt godt til at hænge sammen med andre billeder, men også at stå for sig selv. Uden at lyve, så tror jeg faktisk den er røget på 1. pladsen sammen med min “G” plakat.

Mette kan du finde på instagram, og hvis det har fanget din interesse, kan du tjekke flere af hendes ting ud på hendes webshop www.mettehandberg.dk.[wpsocialite][wpsocialite]

2017_04_03_ane_mathias0023 Photos: Ane Cecilie Krogh

Indlægget er sponsoreret. Tanker og meninger er dog 100% mine egne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

A HOME OF DANISH CLASSICS