A HOME OF DANISH CLASSICS – Hverdagsguf
HOW TO COLOR UP YOUR HOME

A HOME OF DANISH CLASSICS

Hvem går ikke og drømmer om et hjem fyldt med designklassikere, lækre løsninger og højt til loftet? Jeg kan i hvert fald nikke genkendende ja til dem alle. Jesper Klintdrup er manden bag dette fantastiske hjem, og jeg vil vædde min gamle hat på, at du vælter bagover, når du ser det hele spille sammen!

koekken002

Når man tager et kig omkring i dette hjem står det klart, at vi har at gøre med en rigtig entusiast inden for dansk møbeldesign. Det er faktisk næsten umuligt ikke at få øje på et eller andet man kender, men også ting som man ikke kender. Det er netop det der gør, at det her hjem er helt vildt godt sammensat. Man kan virkelig mærke, at der er tænkt over hver enkelt genstand, som giver det hele varme, rene linjer og personlighed.

alrum001

Et af Jespers seneste køb, som har brændt sig fast i mit hoved, er den helt vanvittige Taraxucum lampe over hans spisebord, som kommer fra Flos. Det er noget som virkelig fanger blikket, men samtidig blender ind i indretningen. Som sagt kan man se den velovervejede stil, som går igen.

alrum003 kontor001

Jeg er helt tosset med, hvordan både form og funktion får lov at spille lige store roller i hans hjem. Det er helt tydeligt, at tingene ikke kun skal kunne se godt ud. Nej, det skal også kunne bruges hver dag! Det synes jeg også selv, at det er alfa omega.

koekken001

Alle fotos er taget af Jesper Klintdrup, og du kan se mange flere på hans instagram og hans blog.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

HOW TO COLOR UP YOUR HOME