Billedvægge bliver aldrig kedelig – Hverdagsguf
5 bud på lamper til badeværelset

Billedvægge bliver aldrig kedelig

Billedvæg

Hvis du spørger mig, så bliver billedvæggen bare aldrig kedelig. Faktisk er den nærmest gået hen og blevet helt obligatorisk i de skandinaviske hjem. Se bare hjemme hos dig selv – hænger der ikke en eller anden for for samling af værker? Om det er plakater, kunstværker, familiefotos, så tror jeg det næsten.

Jeg har ventet lidt med at hænge billederne op i den nye lejlighed, da jeg gerne ville finde ud af først, hvor de skulle hænge. Det er et af de mere permanente tiltag i indretningen. Dermed ikke sagt at man aldrig kan lave det om igen. Men når først sømmene eller skruerne sidder der, så er der altså ingen vej tilbage, med mindre man giver sig i kast med spartel og pensel.

Jeg har før lavet billedvægge som du kan se her , her og her. Alle tre er forskellige, men noget går alligevel igen: det giver så meget effekt til hjemmet. Jeg ved ikke om det er fordi gentagelser bare fungerer helt fantastisk godt eller hvad det er. Personligt søger jeg altid tilbage til at hænge billeder i en stor klase, og det er uden tvivl ikke den sidste gang.

Hvad synes du selv om billedvægge? Og har du selv en hængende?

Følg mig gerne på instagram, facebook og bloglovin, hvor jeg giver meget mere inspiration og deler de nyeste indlæg fra bloggen 🙂

Billedvæg Billedvæg

2 kommentarer

 • Isabel

  Hej,

  Må jeg spørge hvor billedet der hænger til højre for dit fjernsyn er fra? Det med de horisontale pensel strøg?
  Hilsen Isabel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Isabel! Billedet du spørger efter, er fra About Graphics og hedder Blacklisted 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

5 bud på lamper til badeværelset