BLOGGEREVENT HOS ILVA – Hverdagsguf
Must haves fra IKEA

BLOGGEREVENT HOS ILVA

Som man har kunnet se på min story på instagram, så har jeg været til bloggerevent hos Ilva. Faktisk var det første gang jeg har været til et bloggerevent, så jeg havde mange tanker om hvordan det ville foregå. Hvordan ville det være at møde andre bloggere? Hvor mange ville der komme? Det var nok de tanker der fyldte mest hos mig, men det hele var så godt. Jeg fik sat ansigt på nogle jeg har fulgt længe, og fik stiftet nye bekendtskaber. De var alle totalt nede på jorden, og i virkeligheden er de jo ligesom dig og mig. De er bare dygtige til deres kram, så derfor ser man på en måde op til dem. Mon ikke alle har haft den følelse, hvis de skal møde nogle lidt store personligheder?

Selve eventet gik ud på at høre Ilvas nye koncept “Ilva Trend”, som er en serie der udkommer 4 gange om året. Der vil blive lagt stor vægt på hvad der rører på sig i boligverdenen, og så vil det være til priser som man kender hos dem i forvejen. Nogle af deres kollektioner faldt mere i min smag end andre, som I kan få et sneak peak af her!

fullsizeoutput_1600fullsizeoutput_1601fullsizeoutput_1600 fullsizeoutput_1602fullsizeoutput_1603

En del af eventet gik ud på, at alle inviterede bloggere (inklusiv mig selv), skulle fortolke de forskellige trends. Jeg valgte Boutique Hotel, da serien har rigtig mange elementer som jeg selv benytter i min indretning. Der var ting som velour, marmor og messing. Alle sammen nogle ret eksklusive materialer, som jeg personligt er vild med at bruge. Det har man heller ikke kunnet overse, hvis man bare har fulgt med i ny og næ 😉

Hvis du har lyst til at se min styling, kan du tage i Ilva i Ishøj, hvor “mit” podie vil være at finde, hvilket jeg er ret stolt af. Det er lidt en drøm, som jeg længe har haft.

img_1820

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Must haves fra IKEA