Den perfekte væglampe til stuen – Hverdagsguf
Sådan gør du din lysestage ren

Den perfekte væglampe til stuen

En ting som er ret svær at finde, er en pæn og fleksibel lampe til sin stue. Skal det mon være en gulvlampe, en væglampe, en bordlampe eller en pendel? Det kan være ret kompliceret at finde netop den lampe der passer bedst til dine behov. Jeg vil dog anbefale, at man først og fremmest går efter funktionaliteten. Den skal give et behageligt lys, og hvis du spørger mig, må den også meget gerne være flytbar.

Lampen her som hedder Mantis BS2 opfylder mine behov fuldt ud. Faktisk er det en af de mest fleksible lamper jeg er stødt på, da den både kan dreje 180 grader om sig selv, og vippe op og ned i både arm og skærm. Og så er det jo bare et kæmpe plus at den er så flot. Jeg har haft kig på den ret længe, da jeg er ret vild med det spinkle udtryk. Den fylder knap en my, samtidig med at kan nå ret langt ud i rummet.

Du kan købe lampen her, hvis du er lige så vild med den som jeg… og så er det jo snart jul, så den kan komme på ønskelisten 😉

Mantis BS2 væglampe stue Mantis BS2 væglampe stue

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Sådan gør du din lysestage ren