DEN ULTIMATIVE BILLEDVÆG – Hverdagsguf
5 IDEER TIL KØKKENLAMPER

DEN ULTIMATIVE BILLEDVÆG

Jeg ved ikke med jer, men jeg er stor fan af en lækker billedvæg. Her kan I få min egen af slagsen at se, som jeg er rigtig tilfreds med. Noget af det jeg elsker allermest ved det, er at billederne hænger på begge vægge, men stadig fungerer som én billedvæg.

skaermbillede-2016-11-03-18-23-07

Når der bliver mikset grafiske print, med nogle sjove og anderledes tryk, så opstår der ren magi. Top det op med et eller andet objekt som kan hænge på væggen.  Jeg har f.eks. valgt en keramik ‘pearl’ fra Studio Arhoj og en retro platte fra Bjørn Wiinblad.

skaermbillede-2016-11-03-18-21-04

En anden god effekt, når man skal have gang i sin billedvæg, er at eksperimenter med at hænge billeder næsten helt op under loftet – og næsten helt ned gulvet. Det giver et rigtig fedt udtryk! Hæng billederne med nogenlunde samme afstand til hinanden, så du skaber en rød tråd. Prøv samtidigt med forskellige slags rammer. Varier i størrelsen, tykkelsen, evt hav et par rammer i træ.

Og lige et aller sidste tip, til den perfekte væg: læg dine billeder op i det mønster du godt kunne tænke dig. Derfra er det bare at få dem hængt op! Hvis du følger disse udgangspunkter, så tør jeg næsten godt give garanti for succes.

Håber I kan bruge min tips til den ultimative billedvæg, og at I får lyst til at komme igang med hammer og vatterpas. Jeg skal i hvert fald have gang i et projekt mere i soveværelset snart 😉

//Mathias

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

5 IDEER TIL KØKKENLAMPER