DIY: Et genialt IKEA-hack af IVAR – Hverdagsguf
Nordisk efterårslys med bløde skygger

DIY: Et genialt IKEA-hack af IVAR

Længe har jeg gået og drømt om det perfekte opbevaringsmøbel, som ikke skulle fylde for meget. Der har både været billige IKEA varianter oppe at vende, men også dyre tilpasningsløsninger fra Montana. Hvis penge var noget der ikke eksisterede, så ville jeg nok have valgt Montana – men så så jeg et genialt IKEA-hack, som den svenske blogger, An Interior Affair (aka Lovisa), udgav for nogle uger tilbage. Der blev tvivlen afgjort. Jeg skulle igang med at hacke!

For det første er jeg stor fan af alt det, som Lovisa har fingrene i med sin blog. Specielt den seneste af hendes mange DIY projekter, har fanget min opmærksomhed. Et forholdsvist simpelt projekt, som kun indeholder 4 forskellige ting. IVAR skab fra IKEA, kvartstaflister, søm og maling. Det bliver ikke meget mere simpelt end det. Det eneste det kræver er, at du kan finde ud af at følge en samlevejledning fra IKEA, og sømme nogle lister fast og svinge en pensel.

Jeg er så vild med projektet, at jeg selv har kastet mig ud i det. Men det bliver en anelse anderledes. Når det er færdigt, skal der nok komme nogle billeder op, og en udførlig guide til hvordan man sammensætter projektet! Jeg lover, at det er lige til at gå til 😉

Ivar-IKEA-An-interior-affair Ivar-IKEA-An-interior-affair Ivar-IKEA-An-interior-affair

Foto: Lovisa Häger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nordisk efterårslys med bløde skygger