ELLOS FAVORITTER +25% RABAT – Hverdagsguf
ITS OFFICIAL - WE'RE MOVING

ELLOS FAVORITTER +25% RABAT

Indeholder affiliate links. 

Nogle af tingene her, er ting som jeg i forvejen har. Andre er ting som jeg ville ønske jeg ejede. I forbindelse med gårsdagens indlæg omkring vores nye lejlighed, så er der helt sikkert nogle ting som skal skiftes ud. Det tror jeg alle kan relatere til, som har prøvet at flytte. Der kommer altid lige et eller andet snigende fra siden, og skal have en plads i det nye hjem. Og hvilken bedre mulighed end at købe det nu, hvor der er 25% på Ellos?

Tæppet og plakaten er ting jeg har i forvejen, og det er to af mine yndlingsting. Plakaten har fulgt mig i snart 5 år efterhånden, og tæppet købte jeg i forbindelse med indflytning i vores nuværende lejlighed for snart 2 år siden. Selvom man skulle tro, at det for længst var gået af mode, så er det to ting som jeg ser så tit i manges hjem – netop fordi de passer ind hvor som helst.

Gulvtæppe (HER) – “G”-Plakat (HER)

De andre ting på billedet kunne se virkelig godt ud i den nye lejlighed.  Lampen kunne for eksempel hænge tre på stribe i køkkenet, rullebordet i enten stue eller soveværelset med en flot marmorlampe som vist på billedet, og spisebordet giver jo næsten sig selv 😉

Væglampe (HER) – Spisebord (HER) – Marmorlampe (HER) – Rullebord (HER)

Hvad er jeres favoritter fra Ellos?skaermbillede-2017-03-30-13-12-34

OBS: 25% på alt hos Ellos til og med 4. april 2017. Kan ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer, elektronik/elektriske varer/tilbehør, Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home og Spanx.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

ITS OFFICIAL - WE'RE MOVING