Endnu en perfekt lampe: Mantis BS3 – Hverdagsguf
25% på alt hos Moodings

Endnu en perfekt lampe: Mantis BS3

Jagten på den perfekte lampe stopper nok aldrig helt, men alligevel synes jeg, at jeg er kommet et skridt tættere på målstregen med min nye lampe. Jeg fortalte for lidt tid siden, at jeg havde fået fat i den vildeste lampe til vores stue, men jeg var også nødt til at køb den som bordlampe. Jeg er helt skudt i udtrykket og funktionaliteten, som er enormt fleksibelt. Hvis pengene rakte til det, så havde jeg hele serien herhjemme – men det kræver måske osgå en lidt større lejlighed… Det må blive om nogle år 😉

Lampen findes også i loftlampe, en lille væglampe og en gulvlampe. Du kan finde dem alle sammen lige her.Mantis BS3, bordlampeMantis BS3 bordlampe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

25% på alt hos Moodings