Er dette en ny trend? – Hverdagsguf
Sådan undgår du at vågne om natten

Er dette en ny trend?

Striber i interiørverdenen er en ting, jeg har haft i kikkerten i en del tid efterhånden. Og til min store glæde, ser jeg det oftere og oftere. Det er både i form af bløde tekstiler, og hårde objekter som lamper og keramik. Det er som om, at hvad end jeg ser med striber, så får jeg en fornemmelse af, at designet bare fungere vanvittigt godt. Jeg har samlet tre ting nedenfor, som jeg ville elske at tilføje til mit hjem. Det er som om, at striber giver en følelse af noget kunstnerisk, selvom det er ret underspillet.

Hvilken af de stribede objekter, er din favorit?

Foto fra Wallpaper

Foto fra Ferm Living

Foto fra Oyoy

GemGem

2 kommentarer

  • Jeg er helt vild med det forhæng! Selvom det ser forholdsvist enkelt ud, er det bare super lækkert og skaber bare et rigtig moderne look. Elsker det! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Enig! Nogle gange er det kun godt med et roligt look, som skaber et større indtryk 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Sådan undgår du at vågne om natten