EXCITING THINGS ARE HAPPENING – Hverdagsguf
HOW TO CREATE A WORKSTATION

EXCITING THINGS ARE HAPPENING

Kender I det når to modsætninger bare går godt hånd i hånd? Det var tilfældet for mig, en dag hvor jeg fik besøg af min gode ven Ane. Hun er fotografstuderende og jeg er virkelig overrasket over, hvor dygtig hun er.

Se med og se hvilke fantastiske fotos hun har skudt hjemme hos mig!2017_04_03_ane_mathias0073

Den grønne væg har været brugt mange gange på både instagram og her på bloggen. Ingen af os var i tvivl om, at den skulle være med på nogle af billederne. Den fungere bare så sindssygt godt til alt, at man aldrig går galt i byen med sammensætningerne! Og så ser den oven i købet lidt mere lækker ud, på det her billede 😉2017_04_03_ane_mathias0205 fullsizeoutput_15e1

Jeg synes, at billederne har fået en ekstra dimension af noget lækkert. Før troede jeg faktisk, at jeg tog død lækre billeder, men det ingen ting sammenlignet med disse. Jeg fik mange brugbare tips, så jeg selv kan lege minifotograf når jeg har lyst. Men det har bestemt ikke været sidste gang hun har taget billeder af min lejlighed. Faktisk snakkede vi om mange andre spændende billeder, der kunne tages, men hvem ved om næste shoot, bliver i en ny lejlighed? Til de mindre hurtige, så er vi nemlig igang med at kigge på ny lejlighed. Og jeg kan ikke vente til at skulle indrette på ny! Det kribler helt i fingrene for at komme så hurtigt som muligt videre.

Noget andet jeg ikke kan vente på at komme igang med, er et kommende samarbejde med Ane. Vi fandt ud af under shootet, at der var en virkelig god synergi, så vi har snakket om, at tage ud for at style og tage billeder, for begge at dygtiggøre os inden for hver vores fag. Så hvis der er nogle der har et flot hjem og nogle spændende interiørrelateret ting, som kunne være fedt at tage billeder af, så smid en kommentar! Så ser vi på det 🙂

Alle billeder er taget af Ane Cecilie Krogh og flere af hendes fotos kan ses her.2017_04_03_ane_mathias0200

fullsizeoutput_15e2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

HOW TO CREATE A WORKSTATION