Flotte køkkenlamper, men ingen emhætte? – Hverdagsguf
Den perfekte væglampe til stuen

Flotte køkkenlamper, men ingen emhætte?

Køkkenlamper marmor ingen emhætte

Jep – vi har altså bevidst valgt at have ingen emhætte i køkkenet. Selvfølgelig er det praktisk at have sådan en over sit komfur, men rent visuelt passede det ikke ind i mine køkkendrømme. Det er nemlig et forholdsvist lille køkken, så den ene væg skulle være helt fri for ophæng, for at skabe luft i rummet.

Men hvordan klarer man sig så uden en emhætte? Vi snakkede med Kvik da vi tegnede vores køkken, om det overhovedet er nødvendigt. Det afhænger meget af, hvor meget mad man laver og om man har andre muligheder for at suge alt madosen ud. Vi har derfor placeret ovn og kogeplade så tæt på vindue som muligt, for at afhjælpe problemet, eftersom vi laver ret meget mad. Og det virker faktisk bedre end nogen anden emhætte vi før har haft!

Så vil jeg klart anbefale, at hænge nogle pæne køkkenlamper op, hvis man har muligheden for at placere sit komfur lige ved siden af vinduet.

Lamperne er fra &tradition, som fås også i messing og nogle andre farver. Hvis jeg skulle købe dem om på ny, så havde jeg valgt messing, så de for alvor kunne matche vores messingarmatur 😉

Find lamperne her med 27% rabat.

Køkkenlamper marmor ingen emhætte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den perfekte væglampe til stuen