Forvandl dit køkken billigt med maling – Hverdagsguf
Få planterne op på væggen

Forvandl dit køkken billigt med maling

Maling er noget der kan ændre udtrykket i et rum, som nærmest kan blæse en omkuld. Rummet kan træde frem med et helt nyt udtryk og det giver en wow-effekt man sent vil stoppe med at lægge mærke til. Jeg har før leget med maling i mit eget hjem i både stue og køkken, og det har fået så stor ros fra nær og fjern. En af dem er min søster, som har været vild med mit resultat, så forleden fik jeg lov til at få frie tøjler i hendes hjem.

Eftersom min søster og hendes mand, har gennemgået en stor renovation af et gammelt hus, så er der kommet mange hvide flader. Vi snakker altså gulv, vægge, lofter – selv køkkenmoduler. Så de har længe snakket om, at der skulle ske noget drastisk, så det kom til at føle endnu mere som et rigtigt hjem. Og hvilken bedre måde at gå drastisk til værks, end at svinge malerpenslen med en lækker farve?

Køkken maling

Jeg valgte at male deres vægge over køkkenet, da det ville skabe en af de største forvandlinger. Man kan tydeligt fornemme, hvor sterilt rummets udtryk var før malingen, og hvordan rummet nærmest flyder ud i ét. Det hjælper dog heller ikke, at vi på billederne har tømt hele køkkenet for interiør. Men selv med interiør, virkede det blottet.

img_6980

fullsizeoutput_1643

Malingen der er blevet brugt, er Intense Melun fra Nordsjö. Den er i den varme ende af farveskalaen, da en kølig ikke ville passe lige så godt. Den her farve har nemlig en smule brunt i sig, så det ikke virker så grå. Alligevel vil jeg nok sige den er gråbrun, hvis der findes sådan en farve 😉

fullsizeoutput_163f Køkken maling

Det har virkelig været en sand fornøjelse, at få lov at forvandle deres køkken med så simple midler. Samtidig har jeg også haft et vanvittigt godt udgangspunkt, med alle de lækre ting der er. Hvem vil ikke gerne have klassiske designerlamper og et stort grønt marmorbord? Jeg flyttede i hvert fald gerne ind!

Og så kan jeg afsløre at der på et tidspunkt kommer et indlæg om indretning af deres stue. Her fik jeg nemlig også lov til at få frie hænder. Dog blev der ikke malet, men det blev vanvittigt flot! Følg med på facebook eller instagram for, hvornår det kommer op 🙂

fullsizeoutput_1640

4 kommentarer

 • Vibeke Jakobsen

  Hej
  Jeg synes farven du har valgt til din søsters køkken er så flot og jeg har prøvet at søge efter den men synes ikke at jeg kan finde den rigtige…du har vel ikke en farvekode på den😬
  Vh Vibeke Jakobsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Vibeke. Farven hedder Intense Melun, og jeg har lige prøvet at google den – desværre også uden held. Den er fra Nordsjö, så prøv at skriv til dem. Mon ikke de kan finde en farvekode frem i gemmeren? 🙂 God aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hvor er det fint!
  Ved du tilfældigvis hvor spisebordet er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Få planterne op på væggen