GREEN JUNGLE FEELING – Hverdagsguf
WHITE WALLS OR NOT?

GREEN JUNGLE FEELING

img_6647

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er en kæmpe plantenørd. Typisk falder jeg for planter som er grønne, uden blomster, og er forholdsvist karakteristiske i udtrykket. Specielt de to nye planter jeg købte i weekenden i IKEA, er nogle jeg har hungret længe efter.

Det er kokospalmen (Cocos Nucifera) som ikke minder om nogen andre planter. Det er dog lidt et træls klima for den her i Danmark, men med en rimelig temperatur, en masse sol og fugtig jord skulle den kunne klare det.

Næste skud på stammen er Philodendron Xanadu, som er den nederste i højre hjørne. Den har voldsomt mange langstilkede blade, og bliver kun flere med tiden. Samtidig med at den vokser, skulle den også gerne kunne opstammes som på billedet her. Det er noget jeg glæder mig til!

For en god ordens skyld, kan du se navnene på planterne nedenunder, så du selv kan komme på plantejagt 😉 De er forresten alle sammen købt i IKEA, men kan selvfølgelig være udsolgt alt efter årstid mm.

Og en sidste ting: hvis du ligesom mig er faldet pladask for de to midterste potter, så er de fra skagerak og kan findes her.

skaermbillede-2017-02-27-14-53-10

4 kommentarer

 • Helena

  Hej Mathias.
  Jeg har endelig skaffet mig en kokospalme, men er ret uvidende omkring pasningen af den. På planteskolen sagde de nærmest bare held og lykke med at holde den i live..
  Hvordan holder du din så flot?
  Mvh Helena

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helena.
   Haha, hvor er det frækt sagt! Mit bedste tip er at holde jorden konstant fugtig, vand den gerne med koldt-lunkent vand og så stil den på dit mest solrige sted (gerne direkte sol). Så skal din palme nok vokse og holde sig i live.
   Kram, Mathias!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser dit lille junglehjørne bare flot ud! 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WHITE WALLS OR NOT?