Få planterne op på væggen – Hverdagsguf
WHY CAN'T WE DO THAT?

Få planterne op på væggen

Grønne planter er noget som virkelig har hittet de seneste par år i boligen, og der er ikke noget tegn på at de er på vej ud – heldigvis! Planterne har også fundet vej ind i min lejlighed, og faktisk har jeg fået samlet 24 styks. Det er måske lidt mange i en treværelses, så jeg fik den ide at samle mange af de små på ét sted. Det har virkelig gjort noget godt for alle planterne, da de komplimenterer hinanden. De er jo grønne alle sammen, så hvad kan næsten gå galt?

Når man samler en gruppe eller en klase af nogle ting, som minder meget om hinanden, så skaber det en form for ro.  Som eksempel kan jeg nævne de store stueplanter eller min billedvæg, hvor jeg har samlet en masse plakater. Det fungerer bare, fordi det ikke er blevet spredt en masse forskellige steder. Dog skal det siges, at man sagtens kan placere tingene flere steder i hjemmet! En anden ting man kan gøre er, at skabe en rød tråd med nogle ens potter til sine planter. Leg med tingene, og prøv at skabe nye udtryk. Der findes ingen ting så tilfredstillende, som at flytte rundt i sit hjem 😉

fullsizeoutput_1632 img_6952 fullsizeoutput_162f fullsizeoutput_1633

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WHY CAN'T WE DO THAT?