Gulvdilemma – hvad skal vi vælge? – Hverdagsguf
Wishlist #1

Gulvdilemma – hvad skal vi vælge?

Renoveringen af vores nye lejlighed nærmer sig med hastige skridt (måske endda lidt for hastigt), og vi vil gerne gøre noget ved gulvene. Det er nogle vildt flotte plankegulve som er rigtig gamle, og det kan man godt se. De er nemlig blevet helt gule at se på, hvilket ikke klæder lejligheden særligt godt. Så er spørgsmålet bare hvad der skal gøres?

Vi overvejer meget at få slebet gulvet ned, så det kan få en ludbehandling som gør plankerne næsten hvide at se på. Det er det som ses nedenfor, og man kan se, at træets struktur stadig står helt tydeligt – det synes jeg, at det er død lækkert at se på! Dog kommer der nok lidt flere mørke detaljer ind, selvom det hvide udtryk virkelig er gennemført i den her lejlighed. Det er netop et eksempel, hvor hvidt i hvidt ikke ser kedeligt ud 🙂

13de1002585a950348a321f63efd16ee
Foto: The Design Chaser

En anden mulighed kunne være, at bejdse gulvene med en mørk farve som den på billedet her. Jeg synes det giver noget helt unikt til rummet, og skaber en helt speciel atmosfære. Nogen vil nok mene at det suger meget lys, men sørger man bare for at det for en blank lak, så vil det have netop modsatte effekt- det vil give mere lys! Og så er det bare sindssygt lækkert med de sorte køkkenfronter – det overvejer vi også meget.

5ae118b93c85fe61a3d66fedc542af41
Foto: Bo Bedre

Den sidste mulighed som vi har i tankerne, er et klik-betongulv. Det fungerer ligesom et almindeligt trægulv som man klikker – her klikker man bare nogen plader der ligner beton. Vi har snakket rigtig meget om at lave det i køkkenet, da vi gerne vil have noget gulv der egner sig til at blive tørret ofte af. Der suger trægulv desværre lidt for godt! Måske man skulle overveje det her i resten af lejligheden? Det ser jo vanvittigt godt ud i de rette omgivelser, og uden overhovedet at se koldt og sterilt ud.

kokken-alrum-planter-kunst-hlnffkuqbjhnpu2kyf3k4g

Foto: Tia Borgsmidt for Boligmagasinet

Hvilket gulv synes du det skal være? Lad mig høre jeres mening!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Wishlist #1