Hands on på IKEA x HAY nyhederne – Hverdagsguf
Maling forandrer alt i stuen

Hands on på IKEA x HAY nyhederne

FRAKTA HAY

Til event hos IKEA:

I tirsdags holdte IKEA presseevent for samarbejdet med HAY, hvor alle nyhederne blev præsenteret. Noget som jeg har glædet mig længe til at se i virkeligheden, og snart er det hele i varehusene i hele landet. Nærmere den 6. oktober er det muligt, selv at få hands on på de eftertragtede møbler og accessories til hjemmet. Jeg har ikke hørt, om i hvilket omfang der er produceret i, men jeg kan forestille mig der hurtigt bliver udsolgt!

Selv vil jeg gerne have fat i nogle af stolene fra samarbejdet. De kommer til at koste omkring 450, hvilket jeg synes er ret overkommeligt. Lamperne er også på indkøbssedlen, når turen går til IKEA d. 6. Jeg gad også godt have sofaen på nederste billede, men desværre er jeg lidt for praktisk til at købe den. Den er ellers vanvittigt lækker!

Du kan se flere billeder af nyhederne her.

Ypperlig YPPERLIG, HAY, IKEA PIET HEIN EEK fullsizeoutput_16de

2 kommentarer

 • Casper Juel Nielsen

  Hej
  Stolen med det lyse flet på det anden nederste billede kan jeg simpelthen ikke finde nogen steder… jeg har søgt og søgt – den dukker heller ikke op i forbindelse med den nye IKEA/ Hay Ypperlig kollektion. Ved du mere om den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey Casper!
   Jeg har fundet ud af, at det er en Piet Hein Eek stol, som IKEA på et tidspunkt skulle lancere. Måske du kan finde frem til det ved at google lidt. Ellers også en ret lækker stol! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Maling forandrer alt i stuen