Haveprojekter på vej – Hverdagsguf
25% på plakater hos Just Spotted

Haveprojekter på vej

Sponsoreret af designme.dk

Foråret er for alvor ved at bide sig fast, og det kan mærkes på humøret. Det kribler i fingrene for at komme igang med nye projekter, og for mit vedkommende så står den på haveprojekter! Jeg er nemlig så priviligeret, at vi har en lille have – den er lille, men den er der. Så i løbet af foråret skal der laves terrasse, plantes hæk og jeg skal have fat i en masse lækre udendørsplanter.

Designme.dk har et fantastisk udvalg på deres webshops, som jeg kunne bruge alle mine havepenge på. Der er alt fra flotte urtepotter, vandkander, lanterner og alverdens fine sager, som ville gøre sig godt i enhver have. Jeg har fået fat i en Ferm Living lanterne og urtepotte fra webshoppen, som begge skal med ud i det fri, når haven ellers er klar. Så skal den (forhåbentlig) stå på lune sommeraftener med stearinlys og en masse grønne planter. Er jeg den eneste der ikke kan vente meget længere på det?

fullsizeoutput_1862 fullsizeoutput_1863

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

25% på plakater hos Just Spotted