HOW TO COLOR UP YOUR HOME – Hverdagsguf
EXCITING THINGS ARE HAPPENING

HOW TO COLOR UP YOUR HOME

Jeg bliver tit spurgt om, hvordan man kan få mere farve ind i sit hjem, og med nogle få ting (nogle mere permanente end andre), så kan man altså få skabt et nyt og meget personligt indtryk.img_6655

  1. Plakater er noget der kan gøre en kæmpe forskel i indretningen. Man kan få dem i mange forskellige former og farver, og det er noget man kan skifte relativt hurtigt ud, hvis man får lyst. Steder jeg kan anbefale at kigge efter inspiration er www.justspotted.dk, hvor de har et enormt udvalg!
  2. Noget som man ikke har kunnet undgå de seneste par år, er grønne planter. Det har altid været i indretningen, men det er virkelig blevet noget som fylder (på den gode måde) i mange hjem nu. Personligt tror jeg det er noget vi kommer til at holde fast i, i mange år endnu, så ind med de grønne væsner! Jo flere, jo bedre 😉
  3. Den mere permanente tilgang til farver i hjemmet er, at kaste sig ud i at male en væg. Det er en beslutning der kræver lidt mere mod, men jeg tør næsten garantere, at man ikke går galt i byen med det. Har du en yndlingsfarve, så er der et godt udgangspunkt. Jeg har for eksempel malet en hel væg i stuen med en farve som hedder Ocean Green fra Sadolin, og dét er noget jeg er blevet sindssygt glad for. Farven sidder lige i skabet og passer så godt til helhedsindtrykket af rummet.

fullsizeoutput_15e2
Photo: Ane Cecilie Krogh

img_1401

Tør du kaste dig ud i nogle af tingene? Jeg tror næppe du vil fortryde nogle af valgene – i hvert fald har jeg ikke fortrudt på noget tidspunkt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

EXCITING THINGS ARE HAPPENING