HOW TO CREATE A WORKSTATION – Hverdagsguf
WHAT DREAM KITCHENS LOOKS LIKE

HOW TO CREATE A WORKSTATION

Som studerende og med en kæreste som nogle dage arbejder hjemme, så er det et stort plus, at have et kontor, hvor man kan trække sig væk fra de lidt sjovere ting derhjemme. Måden du skaber et sted, hvor du får lyst til at arbejde, får du her!

fullsizeoutput_15d7

 1. Stort skrivebord: noget af det vigtigste for en god arbejdsplads, er at man har et skrivebord med god plads. Det kan tit gå hen og blive en rodet affære, når man sidder begravet i bunker af papirer og stakkevis af bøger. I dette tilfælde er bordet fra IKEA.
 2. Find en god stol: hvis du skal have lyst til at sidde der i længere perioder, skal du også sidde godt. Stolen må også gerne se flot ud, så ud med den store komfortable kontorstol – det fungerer bare ikke i indretningen! Her har jeg brugt den klassiske 7’er stol i teak.
 3. Sørg for lys: noget af det som også er super vigtigt er, at man har det rette lys. Det kan du gøre ved at placere skrivebordet ved vinduet, så det flyder ind med naturligt dagslys. Hvis du er typen der har tendens til at arbejde, når det også er mørkt, så brug en lampe der kaster lyset nedad. Jeg bruger selv en arkitektlampe, som er fra IKEA og koster nærmest ingenting.
 4. Skuffer og hylder: det er meget rart, at kunne pakke arbejdet ned, når man er færdigt. Det kan du gøre med skuffer under skrivebordet, eller en luftig hylde på væggen, hvor bøgerne kan stå.
 5. Prikken over i’et: det er altid dejligt, med ting som er flotte at se på, og selvom det skal være praktisk, må det stadig gerne være flot. Her har jeg en blyantholder fra Studio Arhøj, kuglepen fra HAY, en notesblok fra Søstrene Grene. Derudover er der mindre nødvendige kontorartikler som grønne planter, lysestager og flotte bøger.

Med disse tips, skulle du gerne komme godt fra start, og få lavet et møg lækkert hjemmekontor!

Og ja, jeg har formået at få et lille selfie med i lampen 😉

img_1617 img_6460

2 kommentarer

 • Ha, hvor har jeg lavet mange af de selfier gennem tiderne:)

  Fint kontor! Jeg elsker at kigge på skriveborde, særligt ovenfra …

  Dit skrivebordsbillede ovenfra er på vej ind i den nyeste Evernote-“skrivebordsbillednote”, hvor Hans Roslings og Finns Juhls arbejdsværelser lige nu huserer. Bare så du ved, at du er i godt selskab.

  Vidste du, at man på journalisten.dk kan se en masse skriveborde? Søg på “skrivebord”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det skønt jeg ikke er alene om de lidt “pinlige” selfies 😉

   Skønt at høre jeg er havnet ved siden af dem – tak for det!

   Jeg kendte ikke til den side, men prøver fluks at tjekke den ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WHAT DREAM KITCHENS LOOKS LIKE