HP Sprocket – miniprinter i lommestørrelse – Hverdagsguf
Sneak peaks fra vores Kvik køkken

HP Sprocket – miniprinter i lommestørrelse

Indlægget er sponsoreret.

Hen over sommeren har jeg testet en af de fedeste gadgets, som er HP Sprocket. Det er en lille printer, som printer små billeder på ingen tid. Lidt ligesom i gamle dage, hvor polaroid kameraet også printede billeder med det samme. Nu kan du bare koble den sammen med din telefon.

Jeg har her printet et billede af stuen i den gamle lejlighed, hvor jeg ville prøve at holde den grønne farve op nogle forskellige steder. Jeg har nemlig en lille rest tilbage, som jeg godt vil male et sted. Farven var nemlig vildt flot! Jeg har lidt overvejet at male hoveddøren – er det en god ide?HP Sprocket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Sneak peaks fra vores Kvik køkken