IKEA x HAY er snart virkelighed – Hverdagsguf
Renovering af gulv: check

IKEA x HAY er snart virkelighed

Ypperlig

For alt for langt tid siden offentliggjorde IKEA, at et stort samarbejde med HAY var på vej. Jeg har før talt om det, for begejstringen for begge brands er normalt stor. Derfor har mine forventninger til samarbejdet været tårnhøje, og på en måde har det lagt i kortene, at intet har kunnet gå galt. Identiteten og essensen af både IKEA og HAY går nemlig så godt hånd i hånd.

Efter sløret for (måske) alle produkterne er blevet løftet, kan jeg næsten ikke få armene ned. Det hele står nærmest og blinker af, at det er de to brands der står bag. Det er de rene og skarpe linjer, runde former og de både afdæmpede men også skrappe farver, som må gøre det.

Ypperlig

Noget som jeg 110% skal have fat i, er en af spisebordsstolene. Det vil jeg næsten sige er det største statement ved hele kollektionen som i øvrigt hedder YPPERLIG. Noget andet er en af de næsten ikoniske IKEA poser, som for første gang har fået nye farver. Mon ikke det er noget, som alle kommer til at rende rundt med, som indkøbsposer og rejsetasker? Det tror jeg. Jeg skal sikkert nok også have en af hver af alle de andre ting, men nu må vi se hvordan priserne bliver. Mon ikke de bliver lidt mere IKEA-venlige, end normale ting fra HAY?

I næste måned skal jeg til et presseevent, hvor hele kollektionen skal vises frem. Jeg skal nok sørge for, at I kommer med bagom, for det bliver vanvittigt spændende. Det er nok det jeg glæder mig mest til, udover at få fingrene i ovennævnte sager 😉

Kollektionen lander i varehusene d. 6. oktober, så sørg for at sætte kryds i kalenderen. Inden vi får set os om, er det revet væk!

Ypperlig Ypperlig Ypperlig Ypperlig, Frakta

Alle fotos er fra IKEA’s presserum, hvor du i øvrigt kan se hele kollektionen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Renovering af gulv: check