INSPIRATION TIL BILLEDVÆG – Hverdagsguf
SIDETABLES FOR YOUR BEDROOM

INSPIRATION TIL BILLEDVÆG

fullsizeoutput_15ab
©HVERDAGSGUF

Jeg har længe tænkt på, at hænge alle mine billeder om. Specielt efter jeg flyttede rundt på møblerne i stuen. Så passede billederne ligesom ikke rigtig til det nye. Så idag skulle de altså ned, og op igen på ny!

Jeg synes selv det er blevet ret fedt igen (jeg elskede virkelig den anden billedvæg, som du kan se her), og med nogle simple tricks kan du prøve at gøre kunsten efter.

  1. Sørg for, at du har plakater/billeder i forskellige størrelser. Rammerne må også meget gerne variere i tykkelse, materiale og farve.
  2. Skab en rød tråd. Måske er du helt vild med grafiske print, fotografier eller noget mere abstrakt – hold det så vidt muligt i én genre.
  3. Hæng billederne (næsten) helt op under loftet. Det giver en vanvittig fed effekt, og det får faktisk rummet til at syne større!
  4. Prøv at skab nogenlunde lige afstand imellem billederne – altså mellemrummet. Dog skal det ikke være akkurat præcist hver gang, da det hurtigt kommer til at se lidt for opstillet ud (selvom det jo i virkeligheden er super opstillet!)

Spørg endelig, hvis du gerne vil vide, hvor de forskellige posters er fra. Jeg håber du føler dig inspireret til at prøve med din egen billedvæg 😉

fullsizeoutput_15a7  fullsizeoutput_15a9

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SIDETABLES FOR YOUR BEDROOM