Inspiration til lille badeværelse – Hverdagsguf
Sarte farver som grundmaling

Inspiration til lille badeværelse

Blå badeværelseSponsoreret af Sadolin.

Vores badeværelse lever fuldstændigt op til, hvordan man forestiller sig et københavnerbadeværelse skal være. Vanvittigt småt, hvor man går i bad oven i toilettet. Det er ikke det fedeste, så jeg har prøvet at få det bedste ud det ved nogle små forandringer.

Mit primære mål med forvandlingen var, at gøre badeværelset større. Ikke større rent fysisk, men større inde i hovedet. Faktisk synes jeg det er lykkes ret godt, trods forudsætningerne.

 1. Maling
  Gulv, vandrør og vægge – alt sammen er blevet malet i samme blå farve (find den her). Før var det hele bare hvidt, hvilket gjorde, at det ikke var særlig rart at være derude. Der var slet ingen personlighed lagt i det, og det virkede meget indelukket. Nu skaber det kontrast til de hvide klinker, og nu spiller det faktisk ret godt.
 2. Spejl
  Noget som åbner rummet fantastisk meget op, er det kæmpe høje spejl. Jeg blev hurtigt klar over, at med det gamle spejl fungerede det ikke, da det gjorde det hele meget klemt. Nu reflekterer den lyset og man har følelsen af et meget større rum. Måske man bare burde rive klinkerne ned, og lave væggene til spejle? 😉
 3. Vindue
  Da vi købte lejligheden var der en matteret rude ud til køkkenet, men den var dækket med maling. Der kom altså ingen naturligt dagslys ind, og hvis der er noget jeg gerne ville have, så var det naturligt dagslys på badeværelset. Det åbner også rummet utrolig meget, og giver en fantastisk effekt. Og til de nysgerrige, så kan man altså ikke se igennem! Haha.

Alt i alt, så virker det mikroskopiske badeværelse meget større nu, med kun meget få midler. Kunne du finde på at lave samme tricks? Jeg lover, at du ikke vil fortryde det!

Blå badeværelse

img_2083

Husk at følge med på min instagram, facebook og bloglovin, hvor der er meget mere inspiration 🙂

2 kommentarer

 • Anne

  hvor er dit spejl fra?
  Ser super godt ud.
  Har også et lille københavner-badeværelse, dog med seperat brus. Jeg er nok ikke modig nok til at køre den mørkeblå farve, men en grå-blå kunne jeg godt finde på at kaste mig ud i. -Anne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Spejlet er fra intet mindre end IKEA. Ret fantastisk, fordi det skaber så meget rum i højden 🙂 Det lyder da også virkelig skønt med en grå-blå – måske lidt mere wellness end mit! God fornøjelse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Sarte farver som grundmaling