ITS OFFICIAL – WE’RE MOVING – Hverdagsguf
Pæne potter fra Skagerak

ITS OFFICIAL – WE’RE MOVING

Overskriften giver sig selv – vi skal flytte! Og det betyder nye muligheder for, at skabe spændende indretninger og lave helt sine egne ting i hjemmet. Vi har nemlig købt vores helt egen lejlighed. Hvor voksent er det lige? Jeg havde aldrig troet jeg skulle blive lejlighedsejer i en alder af 23, men når alt føles rigtigt omkring det og økonomien er til det, så kan jeg ikke se hvorfor jeg ikke skulle gøre det.

Lejligheden som vi har købt er en lille stuelejlighed i Vanløse, hvor der er en tilhørende have til (ja, en lille have i København!). Der er to værelser, så får et værelse mindre end hvad vi har nu. Men faktisk er jeg også lidt træt af vores kontor, fordi det tit bare bliver et slags depotrum, så det er kun et plus, at vi får et værelse mindre! Køkkenet er grimt, gammelt og ikke særligt funktionelt, så der skal lave ud og købe et nyt, og det bliver SÅ fedt at kunne lave sit eget. Badeværelset er et lille københavnerbad, men man står heldigvis oveni toilettet eller håndvasken, når man skal i bad. Det vil vi også gerne skifte på sigt, men det kan gå i et par år.

Det er ikke til at skjule, at jeg glæder mig ekstremt meget til, at indrette en helt ny lejlighed! Og mulighederne bliver bare så meget flere, når vi selv ejer det, så vi har planer om så mange ting. Det kan jeg fortælle meget mere om, når vi når længere frem i processen. Nu havde jeg bare brug for, at komme ud med den gode nyhed, som jeg slet ikke kan få armene ned over!

Tilhørende indlægget, så får i lov at se en plantegning af den nye lejlighed. Jeg skal nok love der kommer en masse før/efterbilleder, planer og meget mere på bloggen, når indflytningen nærmer sig. Det hele er kun lige begyndt 😉

skaermbillede-2017-03-20-19-07-12

2 kommentarer

 • Tillykke med den!

  Det er sjovest at arbejde sammen/hver for sig i samme rum. Vi ville aldrig kunne bruge et kontor til meget andet end depot.

  Lille have er et scoop, hilsen en med en relativ stor altan, hvor der er glassider forneden, og en stik syd retning, så alt levende bliver delvis ristet:)

  Held og lykke med projektet og velkommen til denne retning fra Rådhuspladsen. Bor på Frederiksberg i gåafstand til Vanløse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Liselotte.

   Det er så lækkert med den lille have, ja. Dog lyder det ikke så godt med ristede planter – det vil jeg forsøge mig med at undgå 😉

   Og tak igen, vi kan ikke vente med at komme igang!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Pæne potter fra Skagerak