Her kan du købe din kokospalme – Hverdagsguf
Udnyt din smalle entre

Her kan du købe din kokospalme

Kokospalme

Forleden gik var jeg på vej til stationen og jeg havde lidt travlt. Det var måske også meget heldigt, for jeg spottede nemlig en af mine store svagheder – kæmpe store kokospalmer. Og der var mange af dem! De stod uden for Aldi, og jeg tror ikke engang de kostede 100 kroner, hvilket er et fund. Lige nu får jeg faktisk lyst til at gå over og købe en, men jeg har jo en. Anyways – kokospalmer er nærmest ikke til at støve op, så hvis du vil have din egen, må du hellere komme afsted til Aldi 😉

Se her hvordan jeg har brugt kokospalmen andre steder.

4 kommentarer

 • Helene

  Hvor er den røde blomsterpotten fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Hvordan passer du din kokosplante :D?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie-Louise,

   Jeg sørger for, at den får rigeligt med direkte sol, samt får en masse lunkent vand. Den står nemlig normalt i varmt og fugtigt sand 😉 Husk gødning ind i mellem!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Udnyt din smalle entre