FORRYGENDE FARVEMAKEOVER – Hverdagsguf
DEN ULTIMATIVE BILLEDVÆG

FORRYGENDE FARVEMAKEOVER

Herhjemme er der sket en drastisk ændring, når man kommer ind i vores stue. Jeg tog nemlig det crazy valg, at gå fra de sikre hvide vægge, til at male én af den i farven Ocean Green. Radiator inklusiv 😉skaermbillede-2016-11-04-16-38-05

Længe har jeg gået og overvejet en lækker farve til stuen, og jeg har måske startet lidt forsigtigt ud, i og med at jeg ikke har malet alle fire vægge. Dog synes jeg resultatet af denne ene væg, bare er blevet smadder godt! Jeg synes farven stråler af varme og faktisk også lidt eksklusivitet. Og så går den bare vildt godt sammen med de grønne planter, som I vil se løbende som en rød (læs grøn) tråd i min indretning. Jeg vil i øvrigt den kommende tid give en guide til steder hvor jeg har købt mine planter, så hold øje hvis du er lige så vild med de grønne vidundere ligesom jeg!skaermbillede-2016-11-04-16-40-09

Jeg kan fortælle, at farven har givet rummet en karakter, som jeg slet ikke ville have opnået på nogen anden måde. Det at det er sådan en stor flade i én farve, versus sådan noget som en billedvæg eller tapet (hvilket bestemt også kan noget), er det der har gjort hele forskelle.n Som nævnt ovenfor, og som man ikke kan undgå at se, så er radiatoren også blevet malet i præcis samme farve. Det er nok den detalje jeg er aller vildest med! Hvis jeg skal sætte et ord på den, så er det virkelig ‘hot’. Jeg var lidt skeptisk før jeg gik igang, men jeg har ikke et sekund fortrudt.

Følg med på bloggen, hvor jeg snart vil fortælle lidt om endnu en vild forvandling i vores køkken!

//Mathias

**Hvis I skulle få lyst til at male med samme farve, så er den fra Sadolin og farvekoden er N8.40.21 og hedder Ocean Green.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DEN ULTIMATIVE BILLEDVÆG