Maling med modige og mørke farver – Hverdagsguf
Tips til indretningen i soveværelset

Maling med modige og mørke farver

Mørkeblå gang, maling

I samarbejde med Sadolin.

Nu er der efterhånden gået i lille års tid, siden vi tog springet og købte vores første lejlighed. Den er begyndt at være ret færdig, men jeg har en eller anden trang til at prøve nye ting – hele tiden. Dét skal ikke være nogen hemmelighed! Et af mine seneste projekter er så endt ud i, at alle lister, døre og vinduer har fået en tur med penslen. Gangen har også fået en tur, hvor man skulle tro, at jeg har sprunget en bøtte maling, alt imens gulvet var afdækket, men det er altså fuldt ud bevidst 😉

Jeg ville gerne have nogle farver ind, uden at det blev for meget. Nogle farver som er underspillet og er mere hen i en non-color – altså basisfarver. Der er blevet brugt en blågrå farve til lister, døre og vinduer i alle rum, undtaget gangen. Der er det en helt dyb blå der er blevet brugt, til lister, døre, vægge og loft. Begge farver skaber utrolig meget personlighed i hjemmet, hvis du spørger mig. Jeg tror faktisk på, at vi bevæger os mod mørkere og mere modige farver på væggene, men også flader som lofte og gulve.

Den blågrå farve hedder Dusty Blue, og den mørkeblå hedder Starry Night. Begge farver er en del af Sadolins årlige farvekollektion “Forny dit hjem”. En kollektion jeg er blevet ret glad for, da der hvert år kommer farver, som er oppe i tiden! Tjek selv den nuværende ud (her), som byder på en masse andre sprøde farver.

Du kan se før-billeder af gangen (her) og stuen (her), så du kan få en fornemmelse af, hvilken forskel det har gjort. Jeg vil på det varmeste anbefale, at forsøge sig med en lignende forvandling. Om end ikke, så kan man da starte med en dør, ligesom jeg forsøgte mig med, før denne omgang.

Kunne du finde på at kaste dig ud i, at male enten lister, døre, vinduer eller loft? Eller måske det hele?

Mørkeblå gang, maling, dør, messing håndtag Malede lister og døre, blå grå Malet vindueskarm

2 kommentarer

  • Ih hvor er jeg vild med den der blågrå Dusty Blue, den er virkelig flot! Det er jo blevet enormt moderne med de mørke farver til den nordiske stil. Tak for inspiration 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tips til indretningen i soveværelset