Melt fra Tom Dixon: en alsidig lampe – Hverdagsguf
10 favorit indlæg fra 2017

Melt fra Tom Dixon: en alsidig lampe

Tom Dixon Melt

Kender i det at drømme om en lampe i årevis? Melt fra britiske Tom Dixon har været i kikkerten i lang tid, for den er virkelig noget helt særligt. Man kan nærmest sige, at den har to udtryk i sig. Når den er slukket, er den næsten helt uigennemsigtig og kobberagtig. Når man så tænder for den, så sker der noget ret uventet synes jeg selv. Den får et skær af, hvad man nok vil kalde smeltende rav (se det her).

Faktisk frygtede jeg, at vi nu bare havde købt et showpiece af en lampe og at den ville give skrækkeligt og ikke mindst minimalt lys. For jeg har kun set den i sammenspil med et hav af andre lamper, så der har det været svært at se… men! Den giver noget af det dejligste lys jeg længe har oplevet. Det er varmt, ikke for kraftigt og ret tilstrækkeligt. Så hvis du går og overvejer sådan en, så er en klar anbefaling hermed givet.

Og hey. Hvis du læste dette indlæg, så er der måske ekstra god grund til at overveje en Melt i kobber?

Følg med på instagram, facebook og bloglovin, hvor jeg giver meget mere inspiration og deler de nyeste indlæg fra bloggen 🙂

Tom Dixon Melt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

10 favorit indlæg fra 2017