Montana i modige farver – Hverdagsguf
Beovision Horizon - et æstetisk TV

Montana i modige farver

Montana

Montana er blandt de mest klassiske møbler, jeg kan komme i tanke om, når vi taler om dansk design. Noget som nærmest er obligatorisk i de danske hjem. Det er noget jeg på det seneste er begyndt at gruble over, at ‘investere i’. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at deres møbler koster en del… så det er jo ikke noget du bare går ud og køber ud af det blå.

Jeg gad godt, at jeg var lige så modig som Montanas egne farvesammensætninger. Det er noget, som jeg tror vi kommer til at se meget mere til igen – farver. Jeg ved ikke om jeg er den eneste, som efterhånden er træt af monotome sort/hvide hjem? Jeg vil dog ikke sige, at jeg ikke er fan af basiselementer i standardfarver, men jeg vil gerne være lidt mere modig. Jeg vil gerne have gang i farverne igen!

Når det så er sagt, så er et Montana møbel jo noget man beholder resten livet. Så om man bliver træt af det, som tiden går, hvis man giver det en bestemt farve? Jeg kender i hvert fald mig selv godt nok til, at farver på sigt kommer til at irritere mig. Generelt kan jeg bare godt lide, at der er et nogenlunde flow i mine møbler. Men igen, så er Montana jo et så klassisk og minimalistisk møbel, at man måske ikke bliver træt af det? Jeg må blive klogere, når jeg har tænkt det igennem – igen og igen… 😉

Montana Montana Montana Montana

Billeder fra Montanas presserum

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Beovision Horizon - et æstetisk TV