New Works som favorit – Hverdagsguf
INDRET MED GRØNNE PLANTER

New Works som favorit

På det seneste er der er helt unikt brand, der har fanget min opmærksomhed. Det er ikke et som jeg er stødt på særligt mange steder – faktisk så jeg det første gang til en jobsamtale for nogle uger tilbage. Det er et brand der oser af kant og minimalistisk design. Brandet jeg taler om er intet mindre end New Works!

Photos: New Works’ imagebank

skaermbillede-2016-11-10-10-42-02

KIZU TABLE LAMP

Den her lampe er faktisk starten på min nysgerrighed. Den fangede mit øje med det samme jeg så den, og jeg ved ikke om det er min svaghed for marmor, det minimalistiske udtryk eller hvad det er der gør det. I hvert fald blev jeg nysgerrig på at finde ud af hvem der stod bag, hvilket viste sig at blive mit nye favoritbrand. I øvrigt kan jeg se den her lampe for mig mange steder i lejligheden: stående på en lav kommode, som gulvlampe, i vindueskarmen – uendelige muligheder siger jeg bare!

unspecified-2

TEMBO LOUNGE CHAIR

I takt med at jeg fandt ud af hvad brandet bestod af, fandt også jeg denne fantastiske lænestol. Jeg har nævnt den tidligere i 4 fantastiske lænestole, hvor den var en stærk kandidat sammen de tre andre stole. Det som jeg er vild med ved stolen er, at jeg ikke rigtig har set samme udtryk før. Den ligner ikke noget andet, så man får virkelig et unikt møbel her!

unspecified-3

COVENT CHAIR

Den her stol er oprindeligt tænkt som spisebordsstol, men jeg kunne sagtens se den som et fleksibelt møbel og bruge den ved sofaen, når der er gæster. På den måde kan man også spare lidt plads, hvis pladsen er trang. Jeg er vild med det lette udtryk den har i stellet, og at den bliver lidt bombastisk i selve ‘skålen’ uden egentlig at være det. Alt i alt er det i hvert fald et must-have herhjemme!

unspecified-5

FLORENCE SHELF

Som prikken over i’et har New Works lavet denne hylde, som (igen) er et af mine yndlingsitems. Materialerne, letheden og hele udtrykket taler virkelig til mig, og ligesom Kizu lampen, så kan jeg se dette møbel for mig mange forskellige steder. Den kan for mig fungere som hylde i stuen, i køkken, i kontor eller i soveværelset, og blive stylet med bøger, planter, service etc.

Jeg håber I er blevet inspireret af det her indlæg, og mon ikke I på et tidspunkt kan se noget af det i min indretning på et tidspunkt? 😉

//Mathias

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

INDRET MED GRØNNE PLANTER