Nordisk efterårslys med bløde skygger – Hverdagsguf
Er dette en ny trend?

Nordisk efterårslys med bløde skygger

Sponsoreret af Nuura.

Nuura-Blossi

Tidligere på året blev sløret løftet, for et nyt dansk lampebrand – Nuura. Jeg tror ikke lanceringen er gået nogens næser forbi, og hvis det er, så er det en skam. For de designs der er blevet lanceret, er i mine øjne allerede gået hen og blevet klassikere. Derfor var jeg nødt til at tilføje nogle af mine favoritter, til min never ending lampesamling.

Ved første øjekast, var jeg ret vild med designet af lampen, men da den blev tændt, var der ingen vej tilbage. Lampen giver et lys, som man næsten skulle tro, ikke var muligt. Der er ikke nogen traditionel lyspære i, men derimod en indbygget LED lysplade. Det er med til at gøre lampen til noget for sig, og det gør netop, at det lidt spinkle udtryk er muligt. Lysstyrken kan dæmpes, så den passer perfekt til sengelampe. Men der er ingen tvivl om, at den kommer til at stå utallige andre steder i lejligheden!

Lampen er fra kollektionen Blossi og du kan finde den HER. Kollektionen spænder i øvrigt over smukke pendler, en væglampe og en gulvlampe. Havde jeg en større lejlighed, skulle der uden tvivl flytte nogen ind af disse!

Jeg kan tease om, at der er flere lamper på vej ind i mit hjem fra Nuura, så følg bloggen, hvis du vil være sikker på at se hvilke det er. De er mindst lige så smukke som Blossi 😉

GemGem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Er dette en ny trend?